Sposób przygotowania

Pierśi umyć, natrzeć imbirem ,anyżkiem i solą.Z obu stron posmarować marynatą z miodu i octu,przełożyć na blachę i piec około 25 min.Z mąki i wody mineralej przygotować ciasto,podzielić na cztery częsci ,z każdej zrobić placek o grubości około3 min,keczup wymieszać z sosem sojowym.Placki usmażyć z obu stron na patelni.Z jednej stony placki posmarowaćmieszanką keczupu i sosu sojowego.Ogórek i por oczyśćić,pokroić w plastry,mięso ównież pokroić w plastry i ułożyć na plackach.Dodać porcje ogórka i pora,placki złożyć na pół i można udekorować natką pietruszki.

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !