Sposób przygotowania

Bakłażan pokrojony w kostkę, drobno posiekaną cebulę, por i rozmiażdżony czosnek podsmażyć na oleju ok. 4 minuty, dodać pokrojoną w paseczki cukinię i pokrojone pieczarki, smażyć jeszcze 5 minut. Następnie dodać posiekane pomidory z puszki i pozostawić na małym ogniu ok. 15 minut. Pod koniec doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać z ryżem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne na obiad, jak i na kolację
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje ulubione jedzenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !