Sposób przygotowania

Cebulę i pora drobno posiekać, podsmażyć na tłuszczu, zmieszać ze zmieloną soją, jajkiem, doprawić solą. Liście kapusty sparzyć, kłaść na nie farsz i zawinąć w rulon. Gołąbki przełożyć do naczynia żaroodpornego, podlać mlekiem i zapiec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    ciekawe,wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie przepadam za soją, ale przepis na pewno przy jakiejś okazji wypróbuję.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    do wypróbowania
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszą być zdrowe.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !