Sposób przygotowania

Pieczarki obgotować w osolonej wodzie około 10 minut, odcedzić, wystudzić i pokroić w kostkę tak samo jak szynkę i jajka. Jabłka i ogórki zetrzeć na tarce jarzynowej. Oliwki pokroić na cząstki. Wszystko włożyć do miski, połączyć majonezem, przyprawić do smaku, wymieszać. Posypać natką pietruszki. Podawać z pieczywem i wędliną.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    extra :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    lubię sałatki
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    takiej jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Taka sałatka do syta.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !