Sposób przygotowania

Masło stopić, dodać 2 łyżki mąki, curry, wymieszać. Rozprowadzić rosołem i gotować przez 10 minut. Następnie dodać mleko, wymieszać, zagotować i odstawić, dodać śmietanę i przyprawić do smaku. Filety otoczyć w mące, smażyć na rozgrzanym tłuszczu z dodatkiem posikanego czosnku. Rybę obrumienić z obu stron, oprószyć solą i pieprzem. Włożyć do naczynia żaroodpornego, zalać sosem curry. Włożyć do nagrzanego piekarnika i lekko podgrzać.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    super
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię ryby i curry a sosik na pewno jest wyśmienity
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !