Sposób przygotowania

Do oliwy wsypać bardzo drobno posiekaną natkę pietruszki, dodać sok z cytryny, sól i pieprz, wymieszać. Mięso pokroić na porcje, zbić tłuczkiem na cienkie plastry, włożyć do marynaty i pozostawić na kilka godzin w chłodnym miejscu. Następnie ułożyć na rozgrzanym grillu i obrumienić z obu stron. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam cielęcinkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już dawno nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !