Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozwinąć i przekroić na dwie części. Piersi z kurczaka umyć, oczyścić oraz delikatnie rozbić. Doprawić do smaku pieprzem czarnym, kolorowym oraz solą. Tak przygotowane mięso położyć na środku jednej połówki ciasta. Na wierzch posypać ser żółty starty na tarce o dużych oczkach, następnie plasterki pomidora i na wierzch pokrojone oliwki. Ciasto złożyć na tzw. kopertę i upiec na złoty kolor ok 30 min w temp. 170\'C. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    podoba mi się ten pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    robię czasem coś bardzo podobnego:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajne to danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !