Sposób przygotowania

Ziemniaki gotujemy na pół twardo w mundurkach , po ugotowaniu kroimy na ćwiartki . Rozgrzewamy patelnię wlewamy olej i zarumienić na patelni ziemniaki , możemy posypać ziemniaki przyprawą do ziemniaków, pod koniec posypujemy ziemniaki ziołami i mielonym pieprzem. Wyjmujemy druga patelnię i podsmażamy na niej ząbki czosnku , potem je zdjąć na talerzyk jak pozostał nam olej po czosnku to podsmażamy bekon, bekon ten posypujemy jedną i druga papryką . Na te plasterki bekonu wbijamy jajka . Plasterków bekonu nie kroimy maja być po prostu plasterki. Posypujemy solą i pieprzem Smażymy aż białka się zetną . Posypujemy szczypiorkiem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Super! Kaloryczne ale co tam.. :P
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    ważne, że smaczne :) he he

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !