Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić na drobno, cebulę obrać pokroić w kostkę, usmażyć razem z pieczarkami na oliwie. Zdjąć z ognia i do podduszonych warzyw dodać żółtko oraz bułkę tarta ok. 3 łyżki. Mięso pokroić na plastry, przyprawić solą i pieprzem. Na mięso układać farsz, zawijać roladki, spinać wykałaczkami. Roladki podsmażyć, dolewać co jakiś czas bulion. Na koniec dodać mąkę wymieszaną ze śmietaną i przecierem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczniutkie!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczniutkie!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    na pewno rewelacyjne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !