Sposób przygotowania

Ryż ugotować włożyć do 0,5l osolonej wody, chwile gotować, dodać utartą marchew i posiekany koperek, ugotować do miękkości. Do zupy dodać masło, śmietankę, przyprawić solą do smaku.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo delikatna i dobra na brzuszek, nawet dla malucha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszna :-)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczna i pachnąca koperkiem.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !