Sposób przygotowania

Mięso podzielić na 4 kotlety, rozbić na cienkie płaty, natrzeć czosnkiem, oprószyć solą i pieprzem. Odłożyć na 1h do lodówki. Jajka na twardo obrać ze skorupek, przekroić na połówki, ogórki podzielić na 4 części. Każdy plaster mięsa posmarować musztardą, położyć polówkę jajka i kawałek ogórka, złożyć na połowę, brzegi obić tłuczkiem. Kotlety oprószyć mąką, zanurzać w jajku i obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubie takie z niespodzianką;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !