Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PANGA Z WARZYWAMI

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z pangi 1/2 kg.
kukurydza w puszce 1
marchew 4
fasola szparagowa 1/3 kg.
bulion 1/4 szkl.
olej 1/5 szkl.
Przyprawa curry orientalna Prymat 1/2 łyżeczki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: PANGA Z WARZYWAMI

Filety kroimy w paski a następnie obtaczamy w curry, soli, pieprzu, obsmażamy na oleju na złoty kolor. Oddzielnie podsmażamy wcześniej przygotowane warzywa, po chwili dodajemy do warzyw bulion. Kiedy wywar wyparuje do warzyw dodajemy usmażoną rybę. Przyprawiamy do smaku. Smażymy jeszcze ok. 10 min. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ONY_za_kare 07.02.2013 09:55
super rybka
matii6 14.04.2011 19:49
super danie
alaaa 25.01.2011 14:44
takie połączenia bardzo lubię
Margo1 21.01.2011 18:59
to musi być wyśmienite
Margo1 21.01.2011 18:59
to musi być wyśmienite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak