Sposób przygotowania

Kapustę pekińską poszatkować na średnie kawałki. Ogórki pokroić w kostkę. Do miski włożyć kapustę, ogórki i odcedzony z zalewy groszek konserwowy, połączyć z majonezem, oprószyć sola i pieprzem, wymieszać. Podawać do mięs.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię taką surówkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam pekińską, wię ta surówka jest właśnie dla mnie;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    taka lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Prosta i pyszna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !