Sposób przygotowania

Posiekaną drobno cebulę, cukinie pokrojoną w grubą kostkę oraz rozmiażdżony czosnek smażyć na oleju ok. 5 minut. Wołowinę pokroić w kostkę, wymieszać z przyprawą curry, również podsmażyć na tłuszczu ok. 5 minut. Wlać bulion oraz dodać pokrojone w kostkę ugotowane ziemniaki, całość doprowadzić do wrzenia i gotować na małym ogniu ok. 40 min, aż mięso będzie miękkie. Gotową potrawę doprawić o smaku solą i pieprzem, podawać posypaną zieleniną.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    curry to moja ulubiona przyprawa a mięso każde lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna158

    mmmm aż ślinka leci, chyba wiem co będzie w niedziele na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    musi być pyszna :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !