Sposób przygotowania

Jabłko obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Paprykę pokroić w małą kosteczkę. Cebulę drobno posiekać wraz ze szczypiorem. Wszystko wymieszać ze śmietaną połączoną z musztardą, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać do wędlin.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    dobre do grilla
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    podoba mi sie
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    ciekawy sos i na pewno smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    pycia9

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !