Sposób przygotowania

Z kapust odcinamy kilkam liści resztę kroimy-wrzucamy do garnka na wode i gotujemy na półmiękko,odcedzamy. Cebulę, paprykę i peczarki kroimy w kotkę i mieszamy z mięsem,jajkiem ,natką pietruszki i przyprawiamy do smaku.Z liści kapusty usuwamy grube nerwy.Żaroodporne naczynie smarujemy olejem i wkładamy liście kapusty- na nich układamy nadzienie. Całość umieszczamy w garnku na parze i gotujey ok40min. SMACZNEGO

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo fajny pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Dobre :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !