Sposób przygotowania

Do rosołu ugotowanym z kurczaka lub zrobionym z kostek dodajemy posiekany koper i parówki pokrojone w cieniutkie plasterki .Zagęszczamy śmietaną rozprowadzoną z mąką w szklance wywaru.Ugotowane wcześniej jajka obieramy ze skorupek ,drobno kroimy i dodajemy do zupy .Gotujemy razem 5 minut ,doprawiamy do smaku.

Komentarze

  • 4
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pycha warto zrobic
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ciekawa, taka prościutka a z charakterkiem
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    z koperkiem , na pewno będzie mi smakować;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ciekawy ten przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pomysłowa;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    takiej jeszcze nie jadłam, spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    też takiej jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię takie proste w przygotowaniu zupki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    ciekawa zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !