Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos demi-glace

3.0
(17)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sos hiszpański 3 szklanki
wywar wołowy 1,25 szklanki
cherry 0,25 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Sos demi-glace

Sos hiszpański mieszamy z wywarem wołowym. Gotujemy na małym ogniu i dolewamy cherry. Gotowe!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

barbara11561 28.10.2011 07:34
ciekawie i szybko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak