Sposób przygotowania

Pomidory sparzyć. Obciąć czubki i wydrążyć środki. Posypać przyprawami. Jaja, natkę pietruszki i szynkę pokrojoną łączymy z groszkiem i majonezem, a na koniec doprawiamy do smaku. Napełniamy pomidory i przykrywamy czubkiem, który wcześniej odcieliśmy.Pomidory układać na talerzyku wyłożonym sałatą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    brzmi bardzo apetycznie :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super śniadanko ,chociaż i na kolację tez można podać takie pomidorki z nadzieniem
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    na pewno smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    i super...
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !