Sposób przygotowania

Mięso opłukać, osuszyć i nasmarować oliwą, solą i przyprawą do mięs. Włożyć do naczynia żaroodpornego, obłożyć kawałkami warzyw i słoniną, odstawić na 12 godzin do lodówki. Po tym czasie mięso podlać wodą i piec przez 1, 5- 2 godz. W temp. 200 stopni.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Paweł29

    Mniaam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Zgadzam sie pychotka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pyszny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !