Składniki:
łazanek | 100 g |
zielonej fasoli szparagowej | 100 g |
groszku konserwowego | 100 g |
kaparów | 3 łyżki |
jajko | 3 |
majonez | 4 łyżki |
octu z białego wina | 2 łyżki |
sól | - - |
pieprz | - - |
łazanek | 100 g |
zielonej fasoli szparagowej | 100 g |
groszku konserwowego | 100 g |
kaparów | 3 łyżki |
jajko | 3 |
majonez | 4 łyżki |
octu z białego wina | 2 łyżki |
sól | - - |
pieprz | - - |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: