Sposób przygotowania

piers dzielimy na pól i przecinamy wzdłuz na polowy, lekko rozbijamy i nacieramy pieprzem i solą, duży pęczek koperku drobno siekamy i mieszamy z 1 kopiata łyżka masła, następnie nakladamy na środek kotleta i zwijamy, spinając wykałaczką, panierujemy tradycyjnie w jajku i bułce a następnie smażymy w glebokim tłuszczu, na gorące, odrazu po wyjęciu z patelnie devolaje sypiemy garstke utartego sera, podajemy z ziemniakami i surówka

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    na pewno smaczny!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !