Sposób przygotowania

Kapustę przepłukać i zagotować. Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć. Dodać do ugotowanej i odsączonej kapusty. Farsz doprawic do smaku. Ciasto francuskie pokroić na prostokąty i układać na nich farsz, zawinąć na pół. Piec przez ok. 20 minut w 150 st.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pięknie wyglądają
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Super,są bardzo smaczne:)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    fajny pomysl ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !