Sposób przygotowania

Dokładnie oddzielamy mięso ryby od ości, wrzucamy do miski, jajko ścieramy na tarce o grubych oczkach, ogórka bardzo drobno siekamy, odcedzamy na sitku. Paprykę drobniutko siekamy, pora również. Wrzucamy do ryby, dodajemy 2-3 łyżki majonezu, pieprz, dwie szczypty ostrej papryki, mieszamy. Dodajemy sól do smaku (niewiele lub wcale). Odstawiamy na 2 godz. do lodówki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super ta pasta!
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Super pomysł na pastę z makreli
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !