Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka pod pierzynką

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 5 szt
ser żółty 20 dkg
majone 3 łyżki
rzodkiew 1 szt
groszek konserwowy 1 puszeczka

Przepis i sposób przygotowania na: jajka pod pierzynką

jajka gotujemy na twardo kroimy wzdłuż układamy na listku sałaty żołtkiem do góry. posypujemy zółtym serem, smarujemy majonezem a na majonez posypujemy groszkiem konserwowym oraz odrobina startej rzodkiewki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krystyna330 07.09.2013 21:42
ciekawy przepis
Kate131 20.10.2012 08:44
ciekawe
jignasiak7 09.01.2011 12:16
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak