Sposób przygotowania

Filety przekrój na pół, nafaszeruj pieczarką. Jedna pieczarka na każdy filet. Przypraw do smaku, wg uznania. Następnie każdą pierś owiń plasterkiem boczku. Filety duś na patelni podlewając winem, aż mięso będzie miękkie, następnie na oliwie podsmaż na złoty kolor. Podawaj z ulubionymi warzywami.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Wygląda ciekawie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    aż ślinka leci!
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !