Sposób przygotowania

Grzyby umyć, namoczyć i w tej samej wodzie gotować. W trakcie gotowania dodać: pieprz, przyprawę Kucharek, listek laurowy, odrobinę soli oraz ziele angielskie. Gotować do miękkości ok. 1,5 h. W śmietanie rozprowadzić mąkę, mieszając można dodać kilka łyżek wywaru. Połączyć z gotującymi się grzybami, tak by uzyskać konsystencję sosu. Zagotować. Doprawić dowolnie do smaku. Podawać do pierogów z kapustą. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    accee

    R-E-W-E-L-A-C-J-A
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Jestem w szoku!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Misia czemu jesteś w szoku ?
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny sosik!
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo lubię sos grzybowy i bardzo często go robię.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Dzbanuszek też śliczny:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    tez taki mam , fajny ...i widać przydatny do zdjęć
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    fajny sosik
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !