Sposób przygotowania

Mięso oczyścić, umyć i pokroić na plastry. Każdy plaster lekko rozbić, oprószyć solą, białym pieprzem i obtoczyć w mące. Odstawić na około 2 godziny.

Jajka roztrzepać ze śmietaną. Dodać mozzarellę startą na tarce o drobnych oczkach. Wymieszać. Plastry kurczaka panierować w masie jajeczno-serowej i od razu kłaść na rozgrzany tłuszcz. Smażyć na złoty kolor z obu stron.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Łatwe i smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    zapewne smaczne ,wypróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    lubię to
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mimi

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    pyszny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !