Sposób przygotowania

Cebulę obrać, pokroić w kostkę, zeszklić. Pieczarki obrać, pokroić w plasterki, dodać do cebuli, dusić 15 minut pod przykryciem. Dodać sól i pieprz do smaku. 3 łyżki ketchupu wymieszać z 3 łyżkami majonezu. Bagietki przekroić wzdłuż, każdą posmarować majonezem wymieszanym z ketchupem, nałożyć farsz pieczarkowy, posypać startym serem. Jeżeli ktoś lubi, można położyć na wierzchu plastry salami lub szynki. Zapiekać w piekarniku nagrzanym do 180 st aż do rozpuszczenia sera. Podawać z ketchupem, lub innym ulubionym sosem. Doskonałe z pomidorem, ogórkiem i sałatą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !