Sposób przygotowania

Kiełbasę posmaruj olejem. Ułóż w żaroodpornej formie i zalej winem. Dodaj goździki,ziarenka pieprzu i ziela angielskiego oraz liście laurowe.
Kiełbasę wstaw do piekarnika nagrzanego do temp. 180 st. i piecz ok. 30 min.
Po upływie tego czasu obróć kiełbaskę na drugą stronę i piecz kolejne 30 min.
Taką kiełbasę można podać z duszoną cebulką,doprawioną majerankiem i łagodnym keczupem.
Kiełbasa w maladze dobrze smakuje też z sosem chrzanowym.
Polecam.Smacznego:)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    wypróbuję ten przepis na pewno lubię takie dania
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    atrakcyjna kiełbaska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    oryginalny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    apetyczna:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    ooo;) też taka robie ;) uwielbiam ja;))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny,smaczny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    smaczna ąz ślinka cieknie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !