Składniki:
filety z ryby | 1 kg |
bulion warzywny | 4 szklanki |
masło | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
wino białe wytrawne | 0,5 szkanki |
śmietana | 2 łyżki |
szpinak ugotowany przetarty | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
filety z ryby | 1 kg |
bulion warzywny | 4 szklanki |
masło | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
wino białe wytrawne | 0,5 szkanki |
śmietana | 2 łyżki |
szpinak ugotowany przetarty | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: