Sposób przygotowania

kapuste oczyscic ,wyciac glab.
wlozyc cala do duzego garnka zalac wrzatkiem.obgotowac stopniowo zdejmujac liscie gdy zaczna mieknac. sciac z nich grubrze klącza. skladac po dwa liscie a nastepnie zawijac w nie kielbaski (jak gołąbki). na dnie radla ulozyc pozostale liscie a na nich zawiniete kielbaski.wlac goracy bulion.dodac smalec dusic pod przykryciem 20 min. w tym czasie rozgotowac pomidory przetrzec przez sito i przelac do garnka z kielbaskami . gotowac 10 min sos doprawic sola pieprzem i cukrem do smaku.
POLECAM:)U MNIE ZNIKAJA ZE STOLU W MGNIENIU OKA

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna132

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    może u mnie też zniknie jak zrobię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    zapowiada się smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    dla mnie super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !