Sposób przygotowania

W rondelku rozgrzać margarynę, dodać mąkę i cukier, lekko zrumienić. Wlać piwo i rosół, dodać pokrojoną cebulę, skórkę z cytryny, liść laurowy, przyprawić solą i pieprzem, chwilę gotować. Następnie sos zmiksować. Do sosu włożyć pokrojone filety karpia i dusić do miękkości. Pod koniec duszenia wlać wino i jeszcze chwilę wszystko razem gotować. Podawać z ziemniakami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !