Sposób przygotowania

Kiełbasę i ogórki kroimy w plastry, pieczarki mniejsze zostawiamy w całości, większe przekrawamy na połowę, a ser kroimy w kostkę. Kiedy wszystko mamy pokrojone układamy - kiełbasa, ogórek, serek i pieczarkę. Nabijamy na wykałaczkę.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Śliczne i smaczne
  • 6
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Prosta i smaczna przekąska:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Też zawsze robię takie koreczki na Sylwestra lub inne małe przyjęcia-pomysł zawsze się sprawdza! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    koreczki- imprezowe danie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne na przekąskę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !