Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzać olej, obsmażyć udka z kurczaka. Mięso przełożyć do rondelka, oprószyć solą, pieprzem i imbirem, wlać wino i dusić pod przykryciem około 1 godziny.Banany obrać, podsmażyć na maśle, pokroić w plasterki. Mięso wyłożyć na talerz i obłożyć plasterkami bananów.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawe;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    z bananami piersi zawsze jadam i wychodzą pyszne. Udka pewnie podobnie smakują
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawy pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !