Sposób przygotowania

Do zimnej wody wkładamy udko, liść, ziele, pokrojoną w plasterki marchew, lubczyk i stawiamy na ogień. Gotujemy ok. 30 minut. Pod koniec gotowania wsypujemy kaszę jęczmienną i gotujemy do momentu, aż kasza będzie miękka.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    No popatrz !! można i tak - każdy sposób jest dobry:)
  • -1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    raczej krupnik i to na kostce rosołowej...
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    widzę, że mamy tetryka na portalu :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Nie ma, jak dobry rosół :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !