Sposób przygotowania

żeberka umyć pokroić na kawałki i ugotować,dodać obraną umytą i pokrojoną włoszczyznę i gotować aż mięso będzie miękkie,w oddzielnym garnku odgotować kapustę kiszoną obrać ziemniaki i pokroić w kostkę,wyjąć żeberka i włożyć ziemniaki i doprawić do smakukucharkiem i pieprzem. jak się ugotują to dodać kapustę kiszoną i mięso wymieszać i zagotować

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    kapuśniaczek zawsze pycha!
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż chce się jeść
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Też często taką robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Lubię takie zupki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !