Sposób przygotowania

Jajka należy obrać ze skorupek, przekroić na pół i wyjąć z nich gniazda nasienne. Ser twarogowy zmiksować z żółtkami, następnie wymieszać z posiekaną zieleniną i doprawić do smaku solą i pieprzem. Farsz nakładać do jajek.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawe jak smakują :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo mnie ciekawi smak takich jajek
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszne te jajka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !