Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę, zalać wodą i gotować około 30 minut. Następnie warzywa pokroić w kostkę, dodać do wrzątku i po 10 minutach dodać pokrojone w plastry ziemniaki. Ugotować do miękkości. Przyprawić do smaku. Jajko rozbić do garnuszka, dodać mąkę, dokładnie wymieszać. Łyżką nabierać małe kluseczki i wkładać do zupy, zagotować. Do zupy dodać śmietanę, wymieszać. Posypać zieleniną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    wyśmienita

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !