Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać i ugotować połowę , a połowę zetrzeć na tartce o drobnych oczkach , odstawiamy aby puściły sok , zaś ugotowane ziemniaki przecisnąć przez praskę , połączyć oba rodzaje ziemniaków , dodać mąkę najlepiej czubatą , doprawić do smaku i z masy formujemy kulki od razu wrzucamy na wrzątek i chwilkę gotujemy

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    kupiska

    i z cebulką polaną...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !