Sposób przygotowania

Pieczarki obieramy ze skórki i kroimy w plasterki. Podsmażamy z cebulką pokrojoną w piórka do czasu odparowania całej wody. Przyprawiamy solą i pieprzem.
Kajzerki kroimy na pół i układamy na blasze do pieczenia wyłożonej folią aluminiową. Na każdej kromce układamy podsmażone pieczarki, a następnie starty żółty ser. Wkładamy do piekarnika i pieczemy do czasu rozpuszczenia sera.
Z majonezu i ketchupu robimy sos i polewamy nim upieczone kajzerki. Następnie na każdej kładziemy garść posiekanej sałaty, plaster pomidora i ogórka kiszonego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne;]
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo lubię takie zapiekanki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    fajna kanapka
  • 1
    original
    Opublikowano

    magda28

    fajne szybkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    wygląda bardzo smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !