Składniki:
wieprzowina | 1/2 kg |
fasolka szparagowa | 25 dkg |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
paryka słodka | 1/2 łyżeczki |
pieprz | do smaku |
tymianek | 1/2 łyżeczki |
sól do smaku | |
olej do smażenia |
wieprzowina | 1/2 kg |
fasolka szparagowa | 25 dkg |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
paryka słodka | 1/2 łyżeczki |
pieprz | do smaku |
tymianek | 1/2 łyżeczki |
sól do smaku | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: