Sposób przygotowania

Ziemniaki, cebulę i czosnek zetrzeć na średnich oczkach na tarce. Dodać jajko, mąki i resz przypraw, dokładnie wymieszać. Smażyć na oleju na rumiano,przed podaniem posypać cukrem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nigdy nie dodawałam bazylii, koniecznie muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ja też nie dodawałam do tej pory bazylii, ale ten przepis mnie zainspirował i następnym razem zrobię według Twojego przepisu :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    z plackami ziemniaczanymi też można eksperymentować i ten przepis jest tego najlepszym przykładem, fajny pomysł;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Z bazylią są smaczne, tak jak mówicie kobiety, można eksperymentować !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Najs
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    sprobuje z bazylia
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    również muszę spróbowac z bazylią
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Bardzo lubie :)
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    wyglądają chrupiące i pyszne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !