Sposób przygotowania

Pokrojone w mięsko w paski polać oliwą , przyprawą do gyrosa , curry , solą i pieprzem . Następnie nadziewamy na długie patyczki do szaszłyków i opiekać możemy na grillu lub w piekarniku .

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Takie szaszłyczki warto podawać z warzywami duszonymi przyprawionymi po swojemu
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    fantastyczny przepis:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pomysł rewelacyjny.
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !