Sposób przygotowania

Papryki, marchew pokroić dowolnie i udusić na patelni , do nich dodać keczup, sól, estragon, i pieprz.Parówki najpierw wrzucamy do wrzątku , niech się pogotują tak z 4 minuty , aby były gorące , po wyjęciu z wody kroimy w plasterki .Na talerzyk płaski duży nakładamy najpierw warzywa , potem układamy parówki a na koniec kaszę . Dekorujemy natka pietruszki , świeżymi listkami .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Fajny pomysł, proste i pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    forgielka

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo smaczny obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !