Sposób przygotowania

Rodzynki skrapiamy rumem, mak zaś musimy zagotować tylko 20 minut. Zmiksować ze śmietanką , cukrem, miodem, sokiem , wanilią startą na drobnej tartce . Owoce suche dodajemy do masy makowej , tylko orzechy musimy drobno pokroić , rodzynki też dodajemy razem z rumem i skórką pomarańczową . Makaron ugotować dopiero teraz po zrobieniu nadzienia . Po ugotowaniu nadziewamy masą makową .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Tak, na pewno wyglądają bardzo efektownie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    David

    oj muszą być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !