Sposób przygotowania

Rodzynki i morele moczyć w ciepłej wodzie ok. 30 minut. Morele pokroić w paski. Sznycle oprószyć solą , pieprzem i mąką. Smażyć krótko na oleju. Sos pieczeniowy wsypać do 300 ml zimnej wody, mieszając zagotować. Dodać odsączone rodzynki i morele. Gotować razem na wolnym ogniu przez ok. 8 minut. Sznycle polać przygotowanym sosem. Można podawać z ryżem i surówką z białej kapusty.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Naatalia96

    super przepis ! :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Naatalia96

    super przepis ! :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !