Sposób przygotowania

drożdze rozpuszamy z cukrem, dodajemy sól, olej i mleko i mieszamy, roztwór wlewamy do mąki i zarabiamy gładkie ciasto, następnie formujemy 1 dużą lub kilka mniejszych placków pod pizze. Smarujemy je ketchupem i na to rozkladamy pieczarki pokrojone na plasterki i przesmazone na łyzce margaryne, a następnie zmieszane z pokrojoną w kostke i usmażoną na reszcie margaryny cebulką. Posypujemy utartym serem i na to dajemy troszke roztartego oregano. Zapiekamy przez 20 minut w temp ok 170*

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    domowe są najsmaczniejsze :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    zgadzam się!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Super, super i jeszcze raz super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnsto

    pyszny przepis ;-)))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Smaczne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    ala pizzerinki:-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    wygląda zachęcająco:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    uwielbiam pizzę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    domowa najlepsza
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmmm pychotka;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !