Sposób przygotowania

Liście z kapusty grubo posiekać. Przygotować białą zasmażkę z masła i mąki, rozprowadzić bulionem. Kapustę włożyć do garnka, wymieszać z zasmażką, dusić pod przykryciem do miękkości. Pod koniec wlać wino. Wyłożyć do miski i polać wytopionym boczkiem.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pekinskiej nie dusiłam jeszcze
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pekinskiej nie dusiłam jeszcze
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pekinskiej nie dusiłam jeszcze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    takiej jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !