Sposób przygotowania

Szczypiorek posiekać Jajka gotujemy na twardo, studzimy. Obrać jajka , przekroić na połówki.Majonez mieszamy z papryką , doprawiamy solą i pieprzem.Z sera wykroić trójkąty na żagle.Na połówki jajek nałożyć paprykowy majonez , plasterki rzodkiewki , posypać szczypiorkiem.Na wykałaczce włożyć żagle z sera do jajek. Podawać na liściach sałaty , przyozdobić plasterkami ogórka oraz rzodkiewki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    pięknie wyglądają i fajną nazwę mają ;-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale fajne :) no i jakie smaczne :)
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ładne
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ładne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Dariusz8

    smacznie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ładnie podany:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ładnie podany:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    no i muszę odpłynąć do kuchni po takich widokach, cudne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !